Racconto Boutique Design Hotel Parga, Epir

Racconto Boutique Design Hotel

Parga, Epir

Racconto Boutique Design Hotel nalazi se u Pargi, a namenjen je isključivo za goste preko 16 godina starosti, i to je prvi hotel u ovoj oblasti koji se odlučio na ovakvu politiku što se tiče godina gostiju. Potpuno je nov (završen 2016. godine), moderno uređen i nudi mnogobrojne sadržaje za bezbrižan odmor koje zahteva moderni turizam. Takođe, prve godine rada (2016. godine) dobio je i globalnu nagradu Luxury Travel Guide-a kao najbolji novi luksuzni hotel.

Racconto Boutique Design Hotel je udaljen 900 metara od centra Parge, i oko kilometar od peščane plaže ovog popularnog letovališta. U dvorištu postoji privatni bazen sa ležaljkama i suncobranima, a tu je i Snek-bar gde možete poručiti omiljena pića i grickalice. Takođe, Hotel ima i svoj restoran gde se poslužuju jela domaće grčke i internacionalne kuhinje, veliki lobi, kao i ljubazno osoblje na recepciji koje vam stoji na raspolaganju za sva pitanja i želje.

Naravno, obezbeđen je i besplatan bežični internet, a za one koji dolaze svojim kolima tu je privatni hotelski parking. Uz sve ovo, naša želja je da što više ugodimo potrebama svakog gosta ponaosob, pa u tom smeru nudimo i privatna krstarenja za 10 osoba, kao i seanse joge i treninge pilatesa, kao i još mnogo toga.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaParga, Epir
Emailreservations@racconto-hotel.com
Telefon 1+30 26840 32238
Faks+30 26840 32238
udaljenost-od-plaze

Na 1100m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

lezaljke

Ležaljke

bar

Bar

restoran

Restoran

recepcija

Recepcija

Smeštaj
Racconto Boutique Design Hotel

Deluxe soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

klima

Klima

kupatilo

Kupatilo

Racconto Boutique Design HotelRacconto Boutique Design Hotel

Deluxe apartman za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

klima

Klima

kupatilo

Kupatilo