Hotel Mirto Paralija Vrahos, Epir

Hotel Mirto

Paralija Vrahos, Epir

Hotel Mirto nalazi se gotovo na samoj plaži mesta Vrachos Loutsa, smeštenog između kosmopolitske Parge (udaljena 25 km) i grada Preveze (udaljen 27 km), na lokaciji koja spaja planine i more. Ovu 4 km dugačku plažu krasi kristalno čista voda mora i fini pesak. Marketi, pekara, kao i najbliži bankomat nalaze se na 2 minuta šetnje od hotela. Uz to, 31 km ima do aerodroma Aktion Preveza.

Hotel Mirto ima i tavernu-restoran na obali mora, kafe-bar, snek-bar, recepciju, salon, salu za doručak i vrt. Tu je i bar na plaži, teren za odbojku na pesku, a postoji i mogućnost iznajmljivanja automobila, kao i sadržaja za sportove na vodi. Takođe, hotel je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, i nudi privatni parking.

Hotelske sobe opremljene su klima uređajem, frižiderom, flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima, privatnim kupatilom, a tu je i balkon sa pogledom na more ili vrt. U hotelskom restoranu gosti mogu uživati u domaćoj grčkoj, mediteranskoj i evropskoj kuhinji. Na meniju su sveža riba i meso, bilo za ručak ili večeru. Takođe, ovde možete uživati u omiljenim jelima, pripremljenim s pažnjom, od svežih domaćih namirnica.

Na peščanoj plaži, Hotel Mirto nudi besplatne ležaljke i suncobrane, a ovde se mogu naručiti između ostalog kafa, sveži sokovi, grickalice, salate, lagani obroci i to sve to uz prelep pogled na Paksos-Antipaksos, kao i ostrvo Lefkadu.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaParalija Vrahos, Epir
Emailmirtobr@otenet.gr
Telefon 1+30 26 8205 6116
udaljenost-od-plaze

Na 30m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

pogled-na-more

Pogled na more

bar

Bar

restoran

Restoran

recepcija

Recepcija

lezaljke

Ležaljke

Smeštaj
Hotel MirtoHotel MirtoHotel Mirto

Soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel MirtoHotel MirtoHotel MirtoHotel MirtoHotel MirtoHotel MirtoHotel Mirto

Soba za 2 osobe sa bočnim pogledom na more

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel MirtoHotel MirtoHotel MirtoHotel Mirto

Superior soba za 2 osobe sa pogledom na more

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo