Hotel Achilleas Paralija Vrahos, Epir

Hotel Achilleas

Paralija Vrahos, Epir

Hotel Achilleas je smešten na jednoj od najlepših plaža Jonskog mora, u samom središtu Loutsa zaliva, gde postoji savršena kombinacija plavog mora, zelenila prirodnih lepota, relaksacije, zabave i luksuza. U blizini našeg hotela možete provoditi mirne trenutke odmora, na predivnoj peščanoj plaži Loutsa, dok vam se pogled pruža ka ostrvima Krf na severu, Lefkada na jugu i Paksos - direktno ispred vas. Uživajte u kafi, piću ili užini u specijalno dizajniranom baru na plaži, dok vam je naše ljubazno osoblje uvek na raspolaganju.

Achilleas hotel je lociran odmah pored mora i zauzima povrinu od 700 m². U okviru kompleksa postoji recepcija gde se našim zaposlenima možete obratiti za bilo koju vrstu pomoći, a ispred hotela se nalazi parking prostor za sve one koji kod nas dođu svojim kolima.

Naših 14 studija i apartmana predstavljaju kombinaciju harmonije, elegancije, jednostavnosti i funkcionalnosti, a kao prioritet postavili smo maksimalnu udobnosti i ugođaj za sve naše goste. Hotel Achilleas je idealno mesto za porodice, parove , i sve one goste koji žele da uživaju u odmoru daleko od prenatrpanih mesta i masovnog turizma.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaParalija Vrahos, Epir
Emailinfo@achilleas-hotel.gr
Faks+30 26820 29067
Telefon 1+30 26820 56007
Telefon 2+30 697 3825310
udaljenost-od-plaze

Na 20m od plaže

parking

Parking

pogled-na-more

Pogled na more

krevetac

Krevetac

recepcija

Recepcija

ciscenje

Čišćenje

lezaljke

Ležaljke

Smeštaj
Hotel AchilleasHotel AchilleasHotel AchilleasHotel Achilleas

Studio za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Hotel AchilleasHotel AchilleasHotel AchilleasHotel AchilleasHotel AchilleasHotel AchilleasHotel AchilleasHotel Achilleas

Studio za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Hotel AchilleasHotel AchilleasHotel AchilleasHotel AchilleasHotel AchilleasHotel AchilleasHotel AchilleasHotel AchilleasHotel Achilleas

Apartman za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima