Hotel Eirini Gliki, Epir

Hotel Eirini

Gliki, Epir

Hotel Eirini nalazi se na mestu jedinstvenih prirodnih lepota, u blizini mitske reke Aheron (udaljena 100 metara), u mestu Gliki, koje pripada oblasti Tesprotija u Epiru, na severozapadu Grčke. U okolini ćete na raspolaganju imati dobar izbor plaža, od onih u mestu Preveza Loutsa, preko Parge do Sivote. Dakle, na 15 km od našeg smeštaja nalaze se plaže Amoudia, Loutsa Alonaki, Kerentza i druge, a 20 km ima do čuvene Parge i njenih lepih plaža.U blizini hotela imaćete na raspolaganju sve neophodno za opušten i bezbrižan letnji odmor. Najbliži supermarket, restoran, kafić, kao i pijaca su na oko 100 metara od hotela. Takođe,

Hotel Eirini gostima nudi i veoma interesantne klupske aktivnosti. Ovaj ''Mythical River Club'' ima u ponudi rafting rekomAheron, zatim kanuing i kajaking, treking, paraglajding, a tu je i jahanje konja.

Hotel Eirini ima i spoljni bazen sa terasom za sunčanje, a tu je i fitnes centar sa parnim kupatilom. Kontinentalni doručak služi se svakog dana u sali za doručak, dok u hotelskom restoranu možete da uživate u tradicionalnim grčkim jelima koja su napravljena od hrane organskog porekla, a poseban specijalitet su domaće pite koje nikako ne propustite da probate.

Hotelski bar nudi elegantan ambijent za opušteno uživanje u piću kraj kamina. Osoblje na recepciji može da vam pruži informacije o izletima u okolini, i da vam zakaže tretman kod frizera. Hotel Eirin nudi i usluge peglanja i pranja veša, kao i besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama i smeštajnim jedinicama. Takođe, kućni ljubimci su dozvoljeni uz prethodnu najavu, a za one koji dođu svojim kolima imamo privatni parking koji se može naravno besplatno koristiti.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaGliki, Epir
Emailinfo@hoteleirini.gr
Faks+30 2666 041 935
Telefon 1+30 2666 041 934
Telefon 2+30 697 447 8752
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

kucni-ljubimci

Kućni ljubimci

Smeštaj
Hotel EiriniHotel EiriniHotel EiriniHotel EiriniHotel Eirini

Studio za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Hotel EiriniHotel EiriniHotel EiriniHotel EiriniHotel Eirini

Studio za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Hotel EiriniHotel EiriniHotel Eirini

Studio za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Hotel EiriniHotel EiriniHotel EiriniHotel EiriniHotel EiriniHotel EiriniHotel Eirini

Junior apartman za 5 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Hotel EiriniHotel EiriniHotel EiriniHotel EiriniHotel EiriniHotel Eirini

Apartman za 5 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima