Eleni Valsami Apartments Nea Roda, Atos

Eleni Valsami Apartments

Nea Roda, Atos

Na samo 20 metara od mora smešteni su Eleni Valsami Apartments,u mirnoj i povučenoj Nea Rodi, na samom početku Atosa - trećeg prsta Halkidikija. Samo nekoliko koraka od predivne, peščane plaže ovog letovališta nalazi se i sasvim dobar izbor kafića, restorana i prodavnica za udoban odmor daleko od gužve i buke prenatrpanih letovališta.

Eleni Valsami Apartments okruženi su vrtom prepunim zelenila, gde se možete družiti sa vama dragim ljudima, kao i sa drugim gostima našeg kompleksa. Ovde će vas dočekati stalno otvorena recepcija, kao i 24h dostupna usluga u sobi, kako biste se osećali potpuno rasterećeno.

KompleksEleni Valsami Apartmentsima i vrtnu terasu sa tradicionalnim gril-roštiljem, pa tu možete uživati i u pravoj letnjoj atmosferi i izvrsnim specijalitetima po želji. Nea Roda udaljena je oko 100 kilometara od Soluna, a svi gosti koji dolaze sopstvenim prevozom mogu računati na dosta javnog parkinga u okolini naših apartmana, gde ćete lako i bezbedno ostaviti kola, jer Nea Roda nema mnogo vozila niti saobraćaja.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaNea Roda, Atos
Emailleftvalsamis@gmail.com
Telefon 1+30 23 7703 1336
Telefon 2+30 697 269 1359
udaljenost-od-plaze

Na 20m od plaže

wi-fi

Wi Fi

javni-parking

Javni parking

pogled-na-more

Pogled na more

rostilj

Roštilj

recepcija

Recepcija

room-service

Room Service

Smeštaj
Eleni Valsami ApartmentsEleni Valsami ApartmentsEleni Valsami ApartmentsEleni Valsami ApartmentsEleni Valsami ApartmentsEleni Valsami Apartments

Studio za 3-4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo