Villa Emily Lagonisi, Atika

Villa Emily

Lagonisi, Atika

Villa Emily nudi gostima ekskluzivni smeštaj u mestu Lagonisi, koje je udaljeno 40 minuta vožnje od Atine, odnosno 20-ak minuta voženje od aerodroma u prestonici Grčke. Takođe, najbliže plaže su na oko 1,6 km, odnosno 2 minuta kolima ili 20-ak minuta lagane šetnje. Vila ima veliki vrt, dve privatne garaže, prostor za roštilj, a za decu tu je kućica na drvetu i lepo uređeno dečije igralište. Posebna pogodnost je privatni bazen na otvorenom, idealan za opuštanje u uživanje tokom vrelih letnjih dana.

Prizemlje vile je prozračno, ima direktan pristup bazenu, a krasi ga velika dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, kao veranda sa stolovima i stolicama na otvorenom. U spavaćim sobama ima mesta za 9 osoba, a moguće je povesti i još jedno dodatno dete. Tu su i dva kupatila i dva WC-a, a uz to dnevna soba, kuhinja i dve glavne spavaće sobe su kompletno klimatizovane. Čitava Villa Emily je pokrivena Wi-Fi internetom, pa predstavlja zaista idealan izbor za one koji žele da uživaju u komforu i luksuzu na svom odmoru. Takođe, vila nije namenjena onima koji isključivo žele da ovde prave žurke.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaLagonisi, Atika
Emailyannis.tzavaras@gmail.com
Telefon 1+30 6949 200 633 (Yannis)
Telefon 2+30 697 997 1480 (Julie)
udaljenost-od-plaze

Na 1600m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

igraliste-za-decu

Igralište za decu

Smeštaj
Villa EmilyVilla EmilyVilla EmilyVilla EmilyVilla EmilyVilla EmilyVilla EmilyVilla EmilyVilla EmilyVilla EmilyVilla EmilyVilla EmilyVilla Emily

Vila za 9+1 osobu

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo