Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2018
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2018.
 
 
 
 

 Tasos , Pefkari :

 
 
 
Beach Hotel KA.PA.HI (soba za 2 osobe)
Tasos - Pefkari
Kontakt mejl : info@beachotel-kapahi.gr
Telefon : +30 25930 51568
Website : www.beachotel-kapahi.gr
   
        Hotel u svojoj ponudi ima 17 soba u kojima se udobno mogu smestiti 2 osobe. Sve sobe imaju zasebno kupatilo sa tušem, a opremljene su udobnim bračnim krevetom, imaju klima uređaj, TV, frižider, gostima smo obezbedili i bežični pristup internetu, potpuno besplatno, a na Vaš zahtev, možemo obezbediti i krevetac za bebe, takođe besplatno. Sve sobe imaju i svoju terasu gde možete uživati u divnom pogledu na more ili vrt. Svakodnevno vodimo računa o čistoći soba, dok se peškiri menjaju svaka tri dana.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: kapahi@letougrckoj.com
Beach Hotel KA.PA.HI (soba za 3 osobe)
Tasos - Pefkari
Kontakt mejl : info@beachotel-kapahi.gr
Telefon : +30 25930 51568
Website : www.beachotel-kapahi.gr
   
        Hotel raspolaže sa 7 soba u kojima se udobno mogu smestiti ili 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe sa jednim detetom. Sve sobe imaju zasebno kupatilo sa tušem, kao i privatnu terasu sa koje gosti mogu uživati u divnom pogledu na more ili vrt. Sobe su opremljene klima uređejem, TV-om, frižiderom, gostima je potpuno besplatno omogućena bežična internet konekcija, a po potrebi, možemo obezbediti i krevetac za bebe, takođe besplatno. O čistoći soba svakodnevno vodimo računa, dok se peškiri menjaju svaka 3 dana.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: kapahi@letougrckoj.com
Beach Hotel KA.PA.HI (soba za 4 osobe - 2 odrasle i 2 deteta)
Tasos - Pefkari
Kontakt mejl : info@beachotel-kapahi.gr
Telefon : +30 25930 51568
Website : www.beachotel-kapahi.gr
   
        U sklopu hotela nalazi se 4 sobe u kojima se udobno mogu smestiti 4 osobe, odnosno 2 odrasle osobe i 2 deteta. Sobe su opremljene klima uređajem, TV-om i frižiderom, dok je gostima omogućena  bežična internet konekcija, potpuno besplatno, a na Vaš zahtev, možemo obezbediti i krevetac za bebe. Sve sobe imaju zasebno kupatilo sa tušem, kao i svoju terasu, sa koje gosti mogu uživati u prelepom pogledu na more ili vrt. Svakodnevno vodimo računa o čistoći soba dok se peškiri menjaju svaka 3 dana.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: kapahi@letougrckoj.com
Studios Kapahi (studio za 2-4 osobe)
Tasos - Pefkari
Kontakt mejl : studioskapahi@letougrckoj.com
Telefon : +30 25930 51568
Website : Studios Kapahi
   
        Ovi prostrani, lepo uređeni i savremeno dekorisani studiji su u osnovi za dve osobe, ali zbog dodatnih ležaja (krevet na sprat za decu) savršen su porodični smeštaj. U istoj prostoriji nalazi se i čajna kuhinja gde možete pripremati obroke, tu je i kafomat, a od ostalih sadržaja studiji imaju TV, klima uređaj i frižider.

        Svi studiji imaju balkone se prelepim pogledom na okolnu prirodu. Zamena peškira i posteljine, kao i čišćenje studija odvija se na svakih 3 do 5 dana. Ukoliko želite možete uplatiti doručak i večeru po pristupačnim cenama u našem hotelu Kapahi, koji se nalazi na oko 400 metara od studija. Takođe, ovde su vam na raspolaganju i sve druge pogodnosti koje možete koristiti kao i gosti hotela - besplatan Wi-Fi internet, bar na plaži, restoran, a takođe, naši ljubazni i profesionalni recepcioneri su vam na raspolaganju za sva pitanja.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: studioskapahi@letougrckoj.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda u periodu 24.05. - 03.06.2018:
Studio za 2 osobe - 110 €;
Studio za 3 osobe - 150 €;
Studio za 4 osobe - 170 €;

Specijalna ponuda u periodu 03.06. - 13.06.2018:
Studio za 2 osobe - 200 €;
Studio za 3 osobe - 240 €;
Studio za 4 osobe - 270 €;

Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


 
     
  2018. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.