Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2018
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2018.
 
 
 
 

 Krf , Krf :

 
 
 
Katia Villa
Krf - Krf
Kontakt mejl : katiavilla@letougrckoj.com
Telefon : +30 26 610 41221
Website : Katia Villa
   
        Kefalomantouko, gde je smeštena Vila Katia je odabrani i elitni deo grada Krfa. To je malo uzvišenje iznad grada, nalazi se u mirnom predelu -susedstvu, odakle se može uživati u predivnom pogledu, i sve to je u blizini (2 km) od svih pogodnosti koje pruža grad Krfa. Ovo je impozantna kuća leži na 2,5 hektara privatnih i lepo održavanih vrtova. Sa ovako privlačnim i prostranim vrtovima, verovatno je da ćete deo svog vremena provoditi upravo ovde na otvorenom. Tu je i predivni novi bazen smešten na ivici voćnjaka, a prilaz je lak i brz iz Vile kao i sa većine terasa. U blizini nalazi se i veliki uzidani roštilj sa nastešnicom, što Vam omogućava da uživate u jelima i napolju u svim vremenskim uslovima.

        Kuća je predviđena za letnji odmor (otvorena je od maja do oktobra), veoma udobna za goste, uvažavajući potpuno njihovu privatnost. Kapaciteta je od 6 do 8 osoba.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: katiavilla@letougrckoj.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda u periodu 24.05. - 03.06.2018:
Studio za 2 osobe - 110 €;
Studio za 3 osobe - 150 €;
Studio za 4 osobe - 170 €;

Specijalna ponuda u periodu 03.06. - 13.06.2018:
Studio za 2 osobe - 200 €;
Studio za 3 osobe - 240 €;
Studio za 4 osobe - 270 €;

Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


 
     
  2018. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.