Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2018
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2018.
 
 
 
 

 Tasos , Sotiras :

 
 
 
Athina's House
Tasos - Sotiras
Kontakt mejl : athinashouse63@gmail.com
Telefon : +30 697 4312 104
Website : Athina's House
   
        Tradicionalna kuća Athina's House, potpuno je renovirana i spremna da ugosti sve one koji vole Tasos, kristalno Egejsko more i miran, tih i povučen letnji odmor. Nalazi se u mestu Sotiras, na zapadu Tasosa, a do najbliže plaže, odnosno Skale Sotiras, ima oko 3 km. Takođe, u ovom mestašcu naći ćete i jednu prelepu tavernu udaljenu 150 metara od kuće, gde možete probati neke ostrvske specijalitete, dok su marketi i druge prodavnice na 3 km u mestu Skala Sotirias.

        U velikom i lepo uređenom dvorištu Athina's House nalazi se i roštilj, pod debelom hladovinom, pa tu možete uživati u druženju sa porodicom i vama dragim ljudima, čak i tokom najtoplijeg dela dana. Takođe, ukoliko ne dolazite svojim kolima predlažemo da iznajmite automobil, što će vam se višestruko isplatiti, jer će vam mnogobrojne plaže i druga zanimljiva mesta na Tasosu biti brzo i lako dostupni. Što se parking tiče, on je obezbeđen za sve naše goste na 200 metara od kuće, a uz sve ovo sa sobom slobodno povedite i kućne ljubimce, pošto su i oni dobordošli kod nas.

 
U zavisnosti od nedelje u sezoni i broja ljudi koji zakupljuju apartman, cena se kreće između 85 € i 100 € !
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda u periodu 24.05. - 03.06.2018:
Studio za 2 osobe - 110 €;
Studio za 3 osobe - 150 €;
Studio za 4 osobe - 170 €;

Specijalna ponuda u periodu 03.06. - 13.06.2018:
Studio za 2 osobe - 200 €;
Studio za 3 osobe - 240 €;
Studio za 4 osobe - 270 €;

Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


 
     
  2018. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.