Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2017
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2017.
 
 
 
 

 Tesalija , Neohori :

 
 
 
Mansion Mytilineou - Skretaion
Tesalija - Neohori
Kontakt mejl : arxontikomytilineou@gmail.com
Telefon : +30 24 2305 8022
Website : www.skretaion.gr
   
        Na 450 metara nadmorske visine, sa spektakularnim pogledom na Egejsko more ka istoku i zaliv Pagasitikos ka zapadu, nalazi se Mansion Mytilineou - Skretaion, smešten u tradicionalnom mestu Neohori, jednom od najpopularnijih letovališta na Pelionu. Ovaj prestižni status našem hotelu doneo je spoj izvanredne lokacije, fantastične prirodne okoline, ali i fleksibilnosti i usluga koje će vaš odmor učiniti nezaboravnim iskustvom.

        Letovanja i odmori postali su izuzetno važni za obnovu telesne i duhovne snage, relaksaciju i ukupnu dobrobit čoveka, pa je naš cilj da vam pružimo zdrav san, balansiranu, bogatu ishranu i priliku da se vratite prirodi. Neohori će vam pružiti priliku da uživate u lokalnim restoranima, tavernama i kafeima, a ovde se nalaze i prodavnice, suvenirnice, kao i brojni građanski servisi. Ne propustite da pogledate i Izložbu CERN, posvećenu čuvenoj naučno-istraživačkoj stanici u Švajcarskoj. Nama najbliža plaža Kalamaki udaljena je oko 10 minuta vožnje.

 
Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: arxontikomytilineou@gmail.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda za Septembar
Studio za 3 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 230 €;
Studio za 4 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 250 €;

Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


 
     
  2017. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.