Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2018
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2018.
 
 
 
 

 Krf , Liapades :

 
 
 
Villa Mike 105
Krf - Liapades
Kontakt mejl : info@mike105.com
Telefon : +30 26630 41510
Website : www.mike105.com
   
        Villa Mike 105 nalazi se svega 500 metara od plaže Liapades, i tek nekoliko minuta šetnje od centra ovog turističkog letovališta. Naša vila okružena je prelepim maslinjakom i uživa u dosta mira i tišine, van prometnih saobraćajnica i velike gužve, a u isto vreme i veliki izbor prodavnica, kafića, pekara i resotrana nalazi se na svega 400 metara udaljenosti.

        Našim gostima na raspolaganju je veliko i lepo uređeno dvorište sa dosta zelenila i terasom za sunčanje, gde postoji i igralište za decu, ali i sav pribor za roštilj, kao i sto za stoni tenis, pa vas odlična atmosfera i dobar provod očekuje već ispred vrata vile. Ukoliko budete želeli da promenite plažu ili obiđete i druge restorane - posetite prelepu Paleokastricu, koja je udaljena svega 4 kilometra od Liapadesa. Inače, Liapades je udaljen oko 30 kilometara od glavnog grada, luke i aerodroma na Krfu, a ukoliko želite možemo organizovati i aerodromski prevoz za vas.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: info@mike105.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda u periodu 24.05. - 03.06.2018:
Studio za 2 osobe - 110 €;
Studio za 3 osobe - 150 €;
Studio za 4 osobe - 170 €;

Specijalna ponuda u periodu 03.06. - 13.06.2018:
Studio za 2 osobe - 200 €;
Studio za 3 osobe - 240 €;
Studio za 4 osobe - 270 €;

Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

 
     
  2018. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.