Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2017
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2017.
 
 
 
 

 Tesalija , Ano Gatzea :

 
 
 
Villa Amanti
Tesalija - Ano Gatzea
Kontakt mejl : villa.amanti@gmail.com
Telefon : +30 69 4444 6010
Website : www.villa-amanti.com
   
        Villa Amanti nalazi se u tradicionalnom, malom letovalištu Ano Gatzea, u samom podnožju planine Pelion. Ano Gatzea je locirana na svega 2 kilometra od morske obale i lepe, male plaže Krypsana, a samo nekoliko minuta vožnje deli vas od velikog grada Volosa. Ova tradicionalna, kamena vila sasvim je ukopljena u prelepi ambijent maslinjaka, nekoliko koraka od trga gde se nalazi stara crkva, tradicionalna taverna i Muzej maslina. Ova izolovana lokacija izvrsna je za sve koji žele da budu u blizini velikog grada, a da ipak uživaju u raskošnoj prirodi, miru i tišini.

        Villa Amanti uživa u sopstvenom dvorištu gde se nalazi i veliko igralište namenjeno našim najmlađim gostima, a pod određenim uslovima biće dobrodošli i vaši kućni ljubimci. Dvorište je i pravo mesto za druženje uz dosta privatnosti, slobode i nezaobilazan, otvoreni roštilj. U okruženju maslinjaka vrludaju mnoge staze kojima se možete šetati i uživati u predivnom pogledu na zaliv Pagasitikos, a ove staze mogu vas odvesti i do impresivnog manastira Agia Triada.

 
Za sve informacije u vezi sa tačnim cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: villa.amanti@gmail.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda za Septembar
Studio za 3 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 230 €;
Studio za 4 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 250 €;

Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

 
     
  2017. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.