Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2018
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2018.
 
 
 
 

 Zakintos , Gyri :

 
 
 
Villa Callisto
Zakintos - Gyri
Kontakt mejl : info@escapezakynthos.gr
Telefon : +30 697 3074551
Website : Villa Callisto
   
        Villa Callisto deo je prestižne grupe Escape Zakynthos luksuznih vila, koje spaja vrhunska usluga kategorisana sa pet zvezdica, ali i potpuna privatnost i sloboda koju veliki hoteli ne mogu da vam priušte. Ova vila originalno je podignuta 1901. godine, a nedavno je sasvim rekonstruisana i adaptirana tako da zadrži autentičan izgled, a uz vrhunski komfor i najsavremeniju tehničku opremljenost.

        Villa Callisto smeštena je u upečatljivom, tradicionalnom mestašcu Gyri u unutrašnjosti ostrva Zakintos, pa se svim gostima preporučuje da ovde ipak dođu sopstvenim kolima. Inače, ovo je pravo mesto da odsednete ukoliko želite da na najbolji način obiđete čitavo ostrvo. Najbliža plaža, Limonas, udaljena je 10-ak minuta vožnje, a u ovom malenom selu postoji samo jedna taverna, dok prve prodavnice možete naći na nekoliko minuta vožnje u većim okolinim mestima, a ni glavni grad Zante nije tako daleko.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: info@escapezakynthos.gr
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda u periodu 24.05. - 03.06.2018:
Studio za 2 osobe - 110 €;
Studio za 3 osobe - 150 €;
Studio za 4 osobe - 170 €;

Specijalna ponuda u periodu 03.06. - 13.06.2018:
Studio za 2 osobe - 200 €;
Studio za 3 osobe - 240 €;
Studio za 4 osobe - 270 €;

Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

 
     
  2018. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.