Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2018
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2018.
 
 
 
 

 Krf , Kontogialos :

 
 
 
Lidovois Apartments
Krf - Kontogialos
Kontakt mejl : lidovoishouse@gmail.com
Telefon : +30 26610 54452
Website : Lidovois Apartments
   
        Lidovois Apartments nalaze se gotovo na plaži Kontogialos (udaljena 150 metara), na zapadnoj obali Krfa. A, odavde do čuvene plaže Glifade ima svega oko pola kilometara. Naši apartmani i studiji smešteni su u neposrednoj blizini same plaže Kontogialos koja još nosi naziv i Pelekas, a uz koju možete naći dobar izbor restorana i kafića, kao i prodavnica i trafika i svega drugog što vam može zatrebati na letnjem odmoru.

        Lidovois Apartments okruženi su svojim dvorištem u senci maslina, sa dekorativnim palmama i plemenitim mediteranskim biljkama, a kako smo izdignuti malo iznad plaže, iz dvorišta se pruža panoramski polged na žvahnu obalu i predivno plavetnilo mora. Ukoliko budete raspoloženi za roštilj, pribor vas očekuje u dvorištu, a ukoliko dolazite kolima, ili planirate da ih ovde iznajmite, kod nas ćete naći i besplatan parking.

 
Za više informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: lidovoishouse@gmail.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda u periodu 24.05. - 03.06.2018:
Studio za 2 osobe - 110 €;
Studio za 3 osobe - 150 €;
Studio za 4 osobe - 170 €;

Specijalna ponuda u periodu 03.06. - 13.06.2018:
Studio za 2 osobe - 200 €;
Studio za 3 osobe - 240 €;
Studio za 4 osobe - 270 €;

Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


 
     
  2018. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.