Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2017
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2017.
 
 
 
 

 Peloponez , Tyros :

 
 
 
Dio Guesthouses
Peloponez - Tyros
Kontakt mejl : dioguesthouses5@gmail.com
Telefon : +30 21 02 43 28 19
Website: www.dioguesthouses.com
   
        Dio Guesthouses je luksuzni kompleks vila, smešten na padini planine Parnosas, kraj mestašca Pera Melana, na pola puta između ribarskog mestašca Tirosa, udaljenog samo 4km, ka severu i slikovitog Leonidasa i njegovih čari, na jugu. Na samo dva i po sata vožnje od Atine, Dio Guesthouses su idealno polazište za obilazak prirodnih lepota i kulturnih znamenitosti oblasti Tsakonia, na jugoistoku Peloponeza, naročito za turiste koji uživaju u planinarenju, alpinizmu i šetnjama po prirodi. Nedaleko se nalazi i prelepa plaža Kisakas.

        U lepo uređenom, vrtu kompleksa Dio Guesthouses, okruženom zelenilom i cvećem, pravi dragulj je prostrani zajednički otvoreni bazen, sa mnoštvom ležaljki, sofa i suncobrana raspoređenih oko bazena. Gosti će, dok uživaju u bazenu i oko njega, takođe moći da se dive i spektakularnom pogledu na nepreglednu morsku pučinu.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: dioguesthouses5@gmail.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda za Septembar
Studio za 3 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 230 €;
Studio za 4 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 250 €;

Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


 
     
  2017. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.