Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2017
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2017.
 
 
 
 

 Epir , Mitikas :

 
 
 
Villa NN
Epir - Mitikas
Kontakt mejl : villann@letougrckoj.com
Telefon : +30 26 82 04 10 70
Website : Villa NN
   
        Villa NN se nalazi u veoma mirnom i tihom kraju, u blizini mestašca Mitikas, na samo 150 metara od autoputa Preveza - Igumenica, i na samo 600 metara udaljenosti od predivnog Jonskog mora i plaže Mitikas. Centar Preveze nalazi se na samo 7km. Budući da se nalazi tako blizu autoputa, a i na samo 9km udaljensoti od aerodroma Aktion, do naše vile NN se veoma lako stiže.

        Gosti vile mogu uživati u prostranom travnatom dvorištu, punom raznoraznog zelenog rastinja, palmi i limunovih stabala, kao i na klupama, stolovima i stočićima koji se tu nalaze. I za najmlađe su ljubazni domaćini predvideli zabavu, u vidu modernih ljuljaški koje su takođe sastavni deo dvorišta. Takođe, oni su se postarali da goste prilikom dolaska dočeka korpa dobrodošlice, da se posteljina i peškiri menjaju jednom nedeljno, kao i da je celu kuću štiti alarmni uređaj.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: villann@letougrckoj.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda za Septembar
Studio za 3 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 230 €;
Studio za 4 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 250 €;

 
     
  2017. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.