Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2017
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2017.
 
 
 
 

 Milos , Polonija :

 
 
 
Hotel Del Mar
Milos - Polonija
Kontakt mejl : delmar@letougrckoj.com
Telefon : +30 22870 41440
Website : Hotel Del Mar
   
      Želimo Vam dobrodošlicu na jedno od najlepših mediteranskih mesta, ostrvo Milos čija će raznolika paleta boja, prelepe peščane plaže i sve raznovrsniji sadržaji ostaviti snažan utisak na sve brojnije turiste koji ga posećuju. Na kratkoj udaljenosti od luke, nalazi se najlepše letovalište na ostrvu, slikovito primorsko mesto Polonija, a u samom centru naš hotel Del Mar. Zbog svoje izvanredne lokacije, lako i brzo su dostupne sve zanimljive destinacije i sadržaji u okolini, a od peščane plaže je udaljen svega nekoliko desetina metara.

      Hotel Del Mar se odlikuje autentičnom arhitekturom Kiklade, jedinstvenom kombinacijom materijala i boja koje oblikuju unutrašnji prostor na takav način da pružaju potrebnu udobnost i funkcionalnost. Pri samom dolasku, dočekaće vas ljubazno, predusretljivo osoblje hotela, koje će se potruditi da se, pri samom dolasku, ali i tokom celog Vašeg boravka osećate prijatno i tu je da Vam pomogne neophodnim savetima i informacijama.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: delmar@letougrckoj.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda za Septembar
Studio za 3 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 230 €;
Studio za 4 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 250 €;

Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


 
     
  2017. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.