Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2018
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2018.
 
 
 
 

 Krf , Glyfada :

 
 
 
Glyfada Beach Menigos Resort
Krf - Glyfada
Kontakt mejl : glyfada@letougrckoj.com
Telefon : +30 697 896 8624
Website : Glyfada Beach Menigos Resort
   
        Na prelepom ostrvu Krf, ostrvu bogate tradicije, u blizini jedne od najlepših i najpoznatijih jonskih plaža - Glifade, u prirodnom ambijentu koji će oplemeniti vaša čula, nalazi se naš kompleks Glyfada Beach Menigos Resor. To je jedinstveni kompleks koji uključuje više nezavisnih vila koje nude udoban smeštaj u moderno opremljenim apartmanima, koji u zavisnosti od vaših potreba, mogu ugostiti od 2 pa čak do 8 osoba.

        Bilo da dolazite sa voljenom osobom, porodično ili sa dragim prijateljima, sigurni smo da ćete pronaći onaj vid smeštaja koji vam najviše odgovara i da ćete u potpunosti uživati u našoj gostoljubivosti i raznovrsnim sadržajima koje nudimo. Pored opuštanja u komfornim i luksuznim apartmanima, gosti će tokom dana moći da se osveže i uživaju sunčajući se, dok se njihova dečica brčkaju u dečijem bazenu. Naravno sve uz nestvarno lep pogled na plažu i more.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: glyfada@letougrckoj.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda u periodu 24.05. - 03.06.2018:
Studio za 2 osobe - 110 €;
Studio za 3 osobe - 150 €;
Studio za 4 osobe - 170 €;

Specijalna ponuda u periodu 03.06. - 13.06.2018:
Studio za 2 osobe - 200 €;
Studio za 3 osobe - 240 €;
Studio za 4 osobe - 270 €;

Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

 
     
  2018. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.