Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2017
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2017.
 
 
 
 

 Krf , Ipsos :

 
 
 
Corfu Dream Village
Krf - Ipsos
Kontakt mejl : corfuvillage@letougrckoj.com
Telefon : +30 26610 97080
Website : Corfu Dream Village
   
        Hotel Corfu Dream Village nudi veoma udobne, lepo dekorisane i potpuno opremljene studije koji zadovoljavaju sve osnovne potrebe savremenog smeštaja. Nalaze se u letovalištu Ipsos, jednom od najlepših mesta na ostrvu Krfu.

        Ipsos je lociran u severo-istočnom delu Krfa, samo 15-ak minuta vožnje od glavnog grada ostrva i ima populaciju od oko 400 stanovnika. Ispod glavnog puta nalazi se duga, uska i veoma lepo uređena plaža "Chriso Mili" (Zlatna Milja), a na njenom severnom delu već počinje planina "Pantokrator", najviša planina na celom ostrvu. Naš kompleks udaljen je oko 700 metara od plaže i do nje se stiže laganim hodom brzo i lako.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: corfuvillage@letougrckoj.com
Corfu Secret
Krf - Ipsos
Kontakt mejl : corfusecret@letougrckoj.com
Telefon : +30 210 324 3879
Website : Corfu Secret
   
        Corfu Secret Hotel nudi veoma lep smeštaj i nalazi se na predivnom delu tradicionalne turističke regije ostrva, gradu Ipsosu. Hotel se nalazi na putu koji vodi ka starom selu Sveti Marko i udaljeno je 13.5 kilometara o luke i grada Krfa (glavnog grada ostrva) i 16 kilometara od internacionalnog aerodroma (Ioannis Kapodistrias [CFU] ). Takođe nalazi se na 600 metara od plaže Ipsos.

        Hotel je kapaciteta 23 luksuzno opremljenih soba koje su raspoređene u obliku amfiteatra na sedam nivoa, gde su sve sobe međusobno povezane mermernim stepeništem. Ima fantastičan pogled na celo ostrvo. Takođe tu je i recepcija, dnevni boravak, veranda, bar i mali bar pokraj hotelskog bazena.

 
U zavisnosti od nedelje u sezoni i broja ljudi koji zakupljuju apartman, cena se kreće između 45 € i 180 € !
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda za Septembar
Studio za 3 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 230 €;
Studio za 4 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 250 €;

Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

 
     
  2017. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.