Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2018
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2018.
 
 
 
 

 Krf , Dasija :

 
 
 
Marilena Apartments & Studios
Krf - Dasija
Kontakt mejl : info@holidaysindassia.com
Telefon : +30 69373 55096
Website : www.holidaysindassia.com
   
        Kompleks Marilena Apartments & Studios je porodični biznis osnovan još davne 1989. godine koji nudi jedinstvene trenutke odmora uz opuštenu i prijateljsku atmosferu i tradicionalno grčko gostoprimstvo. Lokacija je idealna, pošto se kompleks nalazi u prirodnom okruženju, među maslinovim drvećem, a uz to ima i lak i brz pristup gradskoj plaži Dasija (oko 100 metara) kao i samom centru letovališta koje je udaljeno svega 250 metara.

        U okviru Marilena kompleksa nalazi se 10 prostranih i lepo uređenih studija koji mogu ugostiti od 2 do 3 osobe. Dvorište je veoma prostrano i ovde postoje ležaljke, pa se možete sunčati, a tu je i mesto predviđeno za roštilj, kao i privatni i potpuno obezbeđeni parking za sve one koji kod nas dođu svojim kolima.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: info@holidaysindassia.com
Marilena House
Krf - Dasija
Kontakt mejl : marilena@letougrckoj.com
Telefon : +30 26610 97097
Website : Marilena Apartments & Studios
   
        Marilena House se nalazi na samo 20 metara od čuvene plaže Dasija, na istoku ostrva Krf. Kuća Marilena je veoma prostrana i može ugostiti od 4 do 6 osoba. U dvorištu se nalazi parking za sve one koji dođu svojim automobilom kod nas, a tu je i mali rošilj koji mogu koristiti svi naši gosti za pripremu ukusnih jela.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: marilena@letougrckoj.com
Spiti Prokopis & Marilena House
Krf - Dasija
Kontakt mejl : info@holidaysindassia.com
Telefon : +30 26610 97097
Website : www.holidaysindassia.com
   
        Spiti Prokopis je porodično vođena vila, koja postoji još od davne 1970. godine. Nalazi se na samo 30 metara od mora, uz čuvenu plažu Dasija na ostrvu Krf. Kompleks se sastoji od 10 udobnih i sa ukusom opremljenih studija i apartmana koji mogu da ugoste od 2 do 6 osoba.

        U okviru kompleksa nalazi se i parking prostor za sve one koji dođu svojim kolima, a naša bašta je lepo mesto za odmor i opuštanje. Ovde ima dosta visokog drveća koje obezbeđuje lep hlad, ali i šarenog cveća koje upotpunjuje slikovitost ovog mesta. Takođe, deca se ovde mogu potpuno bezbedno igrati do mile volje.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: info@holidaysindassia.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda u periodu 24.05. - 03.06.2018:
Studio za 2 osobe - 110 €;
Studio za 3 osobe - 150 €;
Studio za 4 osobe - 170 €;

Specijalna ponuda u periodu 03.06. - 13.06.2018:
Studio za 2 osobe - 200 €;
Studio za 3 osobe - 240 €;
Studio za 4 osobe - 270 €;

Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

 
     
  2018. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.