Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2017
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2017.
 
 
 
 

 Tasos , Dasillio Prinos :

 
 
 
Hotel Vlachogiannis
Tasos - Dasillio Prinos
Kontakt mejl : vlachogiannis@letougrckoj.com
Telefon : +30 25930 71283
Website : Hotel Vlachogiannis
   
        Hotel Vlachogiannis je otvoren 1988.godine, i od tad je tri puta sređivan i renoviran kako bi održao visok nivo kvaliteta i elegancije koji ga krasi od samog osnivanja. Sastoji se od 16 soba i 3 apartmana, a svi smeštaji imaju velike balkone sa predivnim pogledom na zelene planine Tasosa. Najbliža plaža je udaljena samo 100m, a luka Prinos  500 metara od hotelskog kompleksa.

        Hotel je lociran na severozapadu ostrva Tasos, u mestu Dasillio Prinos. Inače, Dasillio na grčkom znači "mala šuma" pa je prirodno da je ovo mesto svoje ime dobilo zahvaljujući prekrasnom predelu u kojem se nalazi, a koje je bogato zelenilom i okruženo sa dve kristalno čiste plaže, što ga čini idealnim za odmor i opuštanje.

 
U zavisnosti od nedelje u sezoni i broja ljudi koji zakupljuju apartman, cena se kreće između 50 € i 80 € !
Ilio Mare Hotels and Resorts
Tasos - Dasillio Prinos
Kontakt mejl : iliomare@letougrckoj.com
Telefon : +30 25930 72083
Website : Ilio Mare Hotels and Resorts
   
        Na prelepom ostrvu Tasos, u egzotičnom okruženju letovališta Dasilio Skala Prinos, koje krasi palmino drveće i blistava voda Egejskog mora, nalazi se luksuzni hotel A kategorije, Ilio Mare. Elegantna atmosfera hotela je fino kombinovana sa uticajem kolonijalne arhitekture, a Ilio Mare hotel je zbog svog kvaliteta, vrhunske usluge i  bogatstva sadržaja, dobio i niz međunarodnih nagrada iz oblasti turizma i ugostiteljstva.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: iliomare@letougrckoj.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda za Septembar
Studio za 3 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 230 €;
Studio za 4 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 250 €;

Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

 
     
  2017. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.