Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2017
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2017.
 
 
 
 

 Sifnos , Apollonia :

 
 
 
Villa Arhondou
Sifnos - Apollonia
Kontakt mejl : arhontou@letougrckoj.com
Telefon : +30 22840 31777
Website : Villa Arhondou
   
        Vila Arhondou se nalazi u gradiću Apollonia, glavnom gradu malenog ostrvca Sifnos. Dizajnirana je tako da svojim gostima ponudi udoban i prijatan boravak, tokom svog odmora na ovom prelepom mestu. Kako se Apollonia nalazi na samom centru ostrva imaćete lak pristup do svake plaže. Najudaljenija plaža se nalazi na samo 15 kilometara od nas. Odmah do vile se nalazi i autobuska stanica tako da će Vam kretanje po ostrvu biti zaista olakšano.

        Smeštajni kompleks Arhondou je ponos porodice Komi. Vila se sastoji od soba i apartmana, koji su veoma moderno dizajnirani kako bi zadovoljili sve zahteve današnjih (modernih) turista, ali istovremeno su zadržane tradicionalne boje i materijali karakteristični ka Kiklada ostrva. U vili vlada porodična i opuštena atmosfera, a porodica Komi će Vam biti 24 časa na raspolaganju.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: arhontou@letougrckoj.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda za Septembar
Studio za 3 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 230 €;
Studio za 4 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 250 €;

 
     
  2017. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.