Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2017
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2017.
 
 
 
 

 Siros , Ermoupoli :

 
 
 
Villa Talanta
Siros - Ermoupoli
Kontakt mejl : talanta@letougrckoj.com
Telefon : +30 21 0685 6730
Website : Villa Talanta
   
        Na prelepom ostrvu Siros, u srcu Egejskog mora, samo 4 km od centra grada Ermoupolija nalazi se vila Talanta. Ovaj kompleks sastoji se od glavne kuće 144 m², prostranog dvorišta i jedne manje kućice od 25m², pa čitav ovaj smeštaj veoma komforno može da ugosti do 5 osoba. Iz vile se pruža veličanstven pogled na obližnja ostrva i sam gradić Ermoupli.

        Ostrvski aerodrom udaljen je od vile 3 kilometara, a otprilike isto toliko ima i do najpopularnije plaže na Sirosu, prelepe Galissas plaže. Sve radnje koje vam mogu zatrebati na letovanju nalaze se u centru mesta Ermoupoli, a one osnovne namirnice možete naći i u blizini vile Talanta, pošto se na manje od kilometar nalazi veliki supermarket. Takođe, u blizini kompleksa postoji veći broj tradicionalnih taverni koje služe ukusnu hranu.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: talanta@letougrckoj.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda za Septembar
Studio za 3 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 230 €;
Studio za 4 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 250 €;

Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

 
     
  2017. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.