Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2018
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2018.
 
 
 
 

 Krf , Barbati :

 
 
 
Kastraki Epavlis
Krf - Barbati
Kontakt mejl : kastrovil14@gmail.com
Telefon : +30 697 3288 249
Website : www.kastrakiepavlis.com
   
        Kastraki Epavlis je luksuzna vila smeštena na predivnoj krfskoj obali, u letovalištu Barbati. U podnožju visoke planine Pantokrator, ova vila nalazi se na idealnoj lokaciji, svega 15 kilometara od istorijskog grada Krfa i oko 10 minuta vožnje od popularnog Ipsosa, gde se nalazi izvrstan izbor restorana, kafića i prodavnica. Uz to vila Kastraki Epavlis udaljena je od predivne peščane plaže i samog centra Barbatija svega nekoliko minuta šetnje, a uz to, čitava istočna obala Krfa pravo je mesto za relaksaciju i odmor, kao i za odličan provod.

        Kastraki Epavlis okružena je svojim fantastičnim imanjem koje se prostire na više od 4 hektara, sa negovanim maslinama i travnjacima. Vašem uživanju namenjen je veliki, otvoreni bazen opremljen ''OZON SYSTEM'' tehnologijom, i okružen predivnom terasom za sunčanje sa koje se pruža neverovatan pogled na panoramu grada Krfa. Masline, ružičnjak i brojna stabla voćaka oplemenjuju ovo prirodno, mirno i sasvim privatno okruženje vile, ograđeno lepom kamenom ogradom.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: kastrovil14@gmail.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda u periodu 24.05. - 03.06.2018:
Studio za 2 osobe - 110 €;
Studio za 3 osobe - 150 €;
Studio za 4 osobe - 170 €;

Specijalna ponuda u periodu 03.06. - 13.06.2018:
Studio za 2 osobe - 200 €;
Studio za 3 osobe - 240 €;
Studio za 4 osobe - 270 €;

Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

 
     
  2018. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.