Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2017
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2017.
 
 
 
 

 Lefkada , Marantochori :

 
 
 
Studios Amarandos
Lefkada - Marantochori
Kontakt mejl : amarando@letougrckoj.com
Telefon : +30 69 733 92 874
Website : Studios Amarandos
   
      U tradicionalnom grčkom gradiću Marantochori, na samom jugu ostrva Lefkade nalazi se smeštaj Studios Amarandos. Objekat je smešten u prelepom cvetnom vrtu, tako da ćete imati savršeno mesto za miran odmor. Naravno gostoprimljivost i ljubaznost domaćina se podrazumevaju, kao i srdačna porodična atmosfera. Na samo 50 metara od smeštaja nalazi se pekara, a na 100 metara i veliki supermarket.

      Studios Amarandos poseduje 7 soba za 2 osobe i 7 studija za 4 osobe (porodicu).  Sam smeštajni kompleks se nalazi u izuzetnom prirodnom okruženju. Vrt je prelepo uređen, sa puno cveća i zelenila, a tu je i igralište za decu. Vazduh je izuzetno čist, a miris mora će blagodetno uticati na vaše zdravlje. More i plaža Amousso su na udaljenosti od 5 kilometara, ta da preporučujemo da dođete svojim ili iznajmite automobil.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: amarando@letougrckoj.com
Villa Acqua
Lefkada - Marantochori
Kontakt mejl : acqua@letougrckoj.com
Telefon : +30 69 7595 9604
Website : Villa Acqua
   
        Vaši snovi o letnjem odmoru postaće ovde java. Vila Acqua je jedna iz kompleksa G-Villas, sagrađena 2012. godine, po poslednjim eko-prijateljskim standardima. Sadržaji njene ekološke orjentacije vidljivi su gotovo svuda, od materijala koji su korišćeni za izgradnju, zakrivljenih krovova koji pomažu protok vazduha i prave prirodnu ventilaciju, do naše predivne potuno prirodne zelene bašte.

        Vila Acqua vam nudi priliku da spustite tempo života i dobro se odmorite u raskošnom i živopisnom ambijentu malog letovališta Marantochori, na jugozapadnoj obali ostrva Lefkada, a sve to na samo 5 minuta udaljeni kolima od mora, odnosno 2,5 kilometara od najbliže plaže Ammouso. Uživanje u zelenoj okolini i obroncima brda koje je prepuno drveća, strvoriće vam osećaj da se nalazite u malom parčetu raja na zemlji. Dvorište vile Acqua ispunjeno je drvećem i cvećem, a tu su i parking mesta za sve one koji na letovanje kod nas dođu svojim kolima.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: acqua@letougrckoj.com
Villa Fuoco
Lefkada - Marantochori
Kontakt mejl : fuoco@letougrckoj.com
Telefon : +30 69 7595 9604
Website : Villa Fuoco
   
        Sve o čemu ste sanjali na letnjem odmoru - nalazi se ovde. Vila Fuoco je jedna iz kompleksa G-Villas, sagrađena 2012. godine, po poslednjim eko-prijateljskim standardima. Sadržaji njene ekološke orjentacije vidljivi su gotovo svuda, od materijala koji su korišćeni za izgradnju, zakrivljenih krovova koji pomažu protok vazduha i prave prirodnu ventilaciju, do naše predivne potuno prirodne zelene bašte.

        Villa Fuoco vam nudi priliku da spustite tempo života u raskošnom i živopisnom ambijentu malog letovališta Marantochori, na jugozapadnoj obali ostrva Lefkada, a sve to na samo 5 minuta udaljeni kolima od mora, odnosno 2,5 kilometara od najbliže plaže Ammouso. Uživanje u zelenoj okolini i obroncima brda koje je prepuno drveća, strvoriće vam osećaj da se nalazite u malom parčetu raja na zemlji.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: fuoco@letougrckoj.com
Villas Amarandos
Lefkada - Marantochori
Kontakt mejl : amarando@letougrckoj.com
Telefon : +30 69 733 92 874
Website : Villas Amarandos
   
      Villas Amarandos je porodično vođen kompleks vila sa fantastičnim pogledom.  Vile se nalaze na južnoj obali ostrva Lefkada u oblasti Amousso, na samo 5 kilometara udaljenosti od gradića Marantochori, 100 metara od mora i 500 metara od čuvene plaže Ammouso. Kompleks se sastoji od 5 luksuznih, komfornih i autonomnih vila površine 90 metara kvadratnih. Svaka kuća je jedinstvena, može ugostiti do 5 osoba i ima naziv, tako da imamo : Amousso, Amarandos, Efstathia, Stathis i George.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: amarando@letougrckoj.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda za Septembar
Studio za 3 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 230 €;
Studio za 4 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 250 €;

 
     
  2017. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.