Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2017
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2017.
 
 
 
 

 Mikonos , Paradise :

 
 
 
Blue Lagoon Villas
Mikonos - Paradise
Kontakt mejl : bluelagoon@letougrckoj.com
Telefon : +30 22890 78252
Website : Blue Lagoon Villas
   
      Blue Lagoon Villas je porodično vođen smeštajni kompleks koji se sastoji od dve izuzetno lepe vile Adam i Eva. Nalaze se na prelepom ostrvu Mikonos u blizini plaže Paradise, na samo deset minuta hoda od kristalno čistog Egejskog mora. U našim vilama možete uživati u maksimalnom miru i jedinstvenom osećaju slobode i lepote. Oba zdanja dizajnirao je čuveni grčki arhitekta, na taj način da ćete se osećati da je svaki deo prostora rađen prema Vašim potrebama. Sve je veoma funkcionalno, a svaki deo prostora iskorišćen i oplemenjen.

      Za pogled možemo reći da je izmišljen, jer gde god vam vid doseže videćete beskrajno plavetnilo mora i nebeskog svoda. Sa druge strane imaćete pogled na stene koje su prepoznatljive i tipične za ovo malo i cakano ostrvo. Vile se nalaze na vrhu brda koje razdvaja dve najpoznatije plaže, Paradise i Paranga. Obe plaže su zaštićene od jakih severnih vetrova. Obe plaže su udaljene 10 minuta šetnje od kompleksa Blue Lagoon Villas. Svaka od vila ima svoj privatan bazen, mesto za roštiljanje i dva đakuzija (unutrašnji i spoljašnji).

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: bluelagoon@letougrckoj.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda za Septembar
Studio za 3 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 230 €;
Studio za 4 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 250 €;

Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
 
     
  2017. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.