Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2018
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2018.
 
 
 
 

 Krf , Nisaki :

 
 
 
Villa Anthula
Krf - Nisaki
Kontakt mejl : anthula@letougrckoj.com
Telefon : +30 69 480 83897
Website : Villa Anthula
   
      Vila Anthula je savremen, moderan i potpuno opremljen smeštaj za savršen letnji odmor. Vila je smeštena na severoistočnoj obali Krfa na uzvišenju iznad malog letovališta Nisaki. Ovo mestašce ima čarobnu malu šljunkovitu plažu, odlikuje ga uvek čisto plavo more, a u blizini nalazi se i veći gradić i luka Kassiopi, gde možete pronaći sve što Vam je neophodno na letnjem odmoru.

      Sa veoma prostranim vrtom, privatnim bazenom, zatim tri spavaće sobe, salonom i velikim balkonom, rezidencija Anthula pruža visok stepen luksuza i privatnosti. Pogled na Jonsko more koji se pruža iz vile je nešto što naši gosti nikada ne zaboravljaju i prepričavaju kao jednu od najlepših uspomena sa letovanja. Takođe, tu je i naš privatni bazen u vrtu koji je savršen za trenutke opuštanje, odmora, ali i zabave u vodi. Bazen se redovno čisti i održava, a oko bazena raspoređene su ležaljke i suncobrani za potpuni komfor svih naših gostiju.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: anthula@letougrckoj.com
Villa Sotiris
Krf - Nisaki
Kontakt mejl : sotiris@letougrckoj.com
Telefon : +30 69 480 83897
Website : Villa Sotiris
   
        Vila Sotiris je moderan, luksuzan objekat koji nudi komfor i privatnost u kombinaciji sa divnim pogledom na more. Savremeni sadržaji i tradicionalna arhitekrura Krfa veoma su upečatljivi i doprineće da ovde prvedete odmor iz snova. Vila je locirana na ekskluzivnoj severoistočnoj obali Krfa na uzvišenju iznad malog letovališta Nisaki. Pored mesta Nisaki, koji ima čarobnu malu šljunkovitu plažu i čisto plavo more, u blizini nalazi se i veći gradić i luka Kassiopi, gde možete pronaći sve što Vam je neophodno na letnjem odmoru.

        Do najboljih taverni na ostrvu deli Vas samo 10 minuta vožnje, a takođe još jedno prelepo mesto San Stefanos sa tradicionalnim tavernama i veoma gostoljubivim ljudima udaljeno je svega 20 minuta lagane vožnje. Glavni grad ostrva Krf je svakako vredan  posete kako za razgledanje i upoznavanje njegove burne i bogate prošlosti tako i za šoping i kupovanje suvenira. Grad Krf je oko pola sata vožnje od Nisakija, a do njega ne morate obavezno kolima pošto postoje i brzi taksi brodići koji će Vas za kreće vreme prevesti s jednog mesta na drugo.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: sotiris@letougrckoj.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda u periodu 24.05. - 03.06.2018:
Studio za 2 osobe - 110 €;
Studio za 3 osobe - 150 €;
Studio za 4 osobe - 170 €;

Specijalna ponuda u periodu 03.06. - 13.06.2018:
Studio za 2 osobe - 200 €;
Studio za 3 osobe - 240 €;
Studio za 4 osobe - 270 €;

Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

 
     
  2018. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.