Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2017
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2017.
 
 
 
 

 Krit , Loutro :

 
 
 
Oasis Hotel
Krit - Loutro
Kontakt mejl : oasis@letougrckoj.com
Telefon : +30 28250 91017
Website : Oasis Hotel
   
      U naš hotel dolaze zaljubljenici u prirodu i opušten stil življenja. Naš hotel Oasis se nalazi u starom delu gradića Loutro, sa desne strane puta ukoliko dolazite iz pravca letovališta Hora Sfakion (u prevodu slatkovodna plaža). Hotel je smešten na planinskom delu i pruža prelep pogled na ceo gradić Loutro i more. Dovoljno smo daleko od bučnih taverni klubova, tako da možete imati svoj mir i spokoj za vreme odmora. Inače Loutro je malo i mirno letovalište koje budi neke od najlepših emocija. Okruženo je visokim stenjem i planinama.

      Ovaj mali hotel poseduje svega 5 soba, od kojih je njih 3 za 2 osobe, a 2 sobe su za 3 osobe. Do hotela ne postoji asfaltni put, tako da ćete osetiti kako izgleda prava netaknuta priroda ovog dela grčke. Sve sobe su klimatizovane i veoma komforne. Sa zajedničke terase imaćete fascinantan, moglo bi se reći avionski pogled na more. Na istoj terasi se možete opustiti, kulirati i jednostavno uživati uz frape i omiljenu knjigu.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: oasis@letougrckoj.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda za Septembar
Studio za 3 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 230 €;
Studio za 4 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 250 €;

Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

 
     
  2017. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.