Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2018
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2018.
 
 
 
 

 Zakintos , Drosia :

 
 
 
Stefania Apartments
Zakintos - Drosia
Kontakt mejl : staver@otenet.gr
Telefon : +30 26950 62442
Website : www.stefaniahotel.com
   
        Stefania apartments je porodični kompleks koji se nalazi u mestu Drosia, oblasti Kipseli, 12km od grada Zakintos. Stefania apartments je nov objekat, izgrađen u neoklasičnom stilu, u neposrednoj blizini mora i u veoma mirnom okruženju. Prioritet vlasnika apartmana je gostoljubivost i briga o gostima, čistoća je za primer, a sve to sa ciljem da Vaš borvak predstavlja prijatno iskustvo. Kompleks Stefania apartments u svojoj ponudi ima 9 apartmana i studio-apartmana koji pružaju udobnost za smeštaj 2-5 osoba.

 
U zavisnosti od nedelje u sezoni i broja ljudi koji zakupljuju apartman, cena se kreće između 30 € i 100 € !
Villa Rania
Zakintos - Drosia
Kontakt mejl : dkamvassis@gmail.com
Telefon : +30 69 444 78 568
Website : www.villarania.weebly.com
   
        Posetite mesto koje će vam pružiti dobrodošlicu i gde ćete moći da uživate u divnim pejzažima i toplom letnjem suncu, kao i savršenoj morskoj klimi. Posetite naš kompleks Villa Rania, koji je smešten u Drosiji (oblast Kipseli), letovalištu lociranom na istočnoj obali Zakintosa. Odavde ćete imati i lak pristup mnogm čuvenim plažama ovog zaista jedninstvenog ostrva.

        Villa Rania je na idealnoj lokaciji bilo da ste došli na Zakintos zbog odmora ili neke poslovne obaveze. Plaža Drosia je na 150 metara, a u tom opsegu možete naći i dobar izbor prodavnica, barova, kafića i taverni, odnosno sve ono što vam može zatrebati za ugodan i opušten odmor. A, ono što se uvek preporučuje na svim grčkim ostrvima je da imate auto, pa bilo da ste došli svojim ili ako iznajmite jedan ovde, na raspolaganju će vam biti dovoljno parking mesta u okviru naše vile. Čak i ako ne dođete kolima u našoj blizini postoji stanica, gde možete sačekati autobus i posetiti glavni grad Zante ili popularno letovalište Tsivili, koje pruža odličnu pre svega večernju i noćnu zabavu. Ovaj autobus saobraća četiri puta dnevno.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: dkamvassis@gmail.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda u periodu 24.05. - 03.06.2018:
Studio za 2 osobe - 110 €;
Studio za 3 osobe - 150 €;
Studio za 4 osobe - 170 €;

Specijalna ponuda u periodu 03.06. - 13.06.2018:
Studio za 2 osobe - 200 €;
Studio za 3 osobe - 240 €;
Studio za 4 osobe - 270 €;

Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
 
     
  2018. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.