Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2017
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2017.
 
 
 
 

 Tesalija , Pinakates :

 
 
 
Efipoi
Tesalija - Pinakates
Kontakt mejl : efipoi@letougrckoj.com
Telefon : +30 2310 208 555
Website : Efipoi
   
        Izabrali smo ime Efipoi za objekat pod nazivom „aderfomoiri“ koji se nalazi u letovalištu Pinakates, u oblasti Pelion. Efipoi je ime koje ima dvostruko značenje; sa jedne strane, svojim početnim slovima formira akronim, a sa druge, to je pozivanje na lokalnu mitologiju oblasti Pelion, zemlje kentaura.

        Efipoi je autentičan objekat koji datira još iz 18. veka, objekat koji odiše tradicijom i koji će Vas vratiti u neka prošla vremena. Renoviranje kuće započeto je 2002. godine na osnovu dobro osmišljene studije, koja je realizovana sa velikom pažnjom. Prilikom izgradnje objekta, korišćeni su najkvalitetniji materijali, pre svih beli kamen, koji je karakterističan za ovaj deo zemlje. Rezultat dobro osmišljene i realizovane studije su 4 izuzetno komforna i nezavisna apartmana koji mogu ugostiti 2-4 osobe. Takođe, uređenje eksterijera i dizajn enterijera rezultat su pažljivog izbora nameštaja, kao i dekorativnih objekata, koji na jedinstven način utiču na ambijent i karakter ove prelepe kuće.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: efipoi@letougrckoj.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda u periodu 24.05. - 03.06.2018:
Studio za 2 osobe - 110 €;
Studio za 3 osobe - 150 €;
Studio za 4 osobe - 170 €;

Specijalna ponuda u periodu 03.06. - 13.06.2018:
Studio za 2 osobe - 200 €;
Studio za 3 osobe - 240 €;
Studio za 4 osobe - 270 €;

 
     
  2017. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.