Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2017
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2017.
 
 
 
 

 Krit , Retimnon :

 
 
 
Palazzo Vecchio Exclusive Residence
Krit - Retimnon
Kontakt mejl : vecchio@letougrckoj.com
Telefon : +30 28310 35351
Website : Palazzo Vecchio
   
      Palazzo Vecchio predstavlja blistavi pirmerak venecijanske arhitekture i jedan je od najstarijih objekata u srednjevekovnom gradu Retimnon, na ostrvu Krit. Hotel je sagrađen u 15. veku, a gostima će pružiti jedinstven osećaj putovanja kroz vreme, u neka davno prošla vremena. Objekat je obnovljen sa velikim umećem i uz poštovanje istorije i tradicije Krita, a diskretne izmene omogućile su zadovoljenje savrmenih potreba gostiju u pogledu udobnosti i sadržaja, ali bez uticaja na autentičnost arhitekture i karaktera.

      Prilikom renoviranja hotela korišćene su moderne tehnike, ali i tradicionalne veštine Retimnona, uz uporno praćenje venecijanskog stila. Hotel u svojoj ponudi ima 12 studija, 6 apartmana i 5 maizoneta.  Sve sobe su izuzetno komforne i funkcionalne, opremljene kvalitetnim nameštajem, a uz veliko popločano dvorište sa bazenom, hotel nudi idealne uslove za kvalitetan odmor i nezaboravne trenutke na ostrvu Krit.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vecchio@letougrckoj.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda za Septembar
Studio za 3 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 230 €;
Studio za 4 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 250 €;

Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


 
     
  2017. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.