Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2018
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2018.
 
 
 
 

 Kasandra , Nea Fokea :

 
 
 
Skouras kamp
Kasandra - Nea Fokea
Kontakt mejl : info@skourascamp.com
Telefon : +30 23740 81712
Website : www.skourascamp.com
   
        Skouras kamp je najpoznatiji letnji kamp za decu u Grčkoj, a i mnogo šire, budući da su njegovi gosti deca koja dolaze iz čitave Evrope, pa i sveta. Prostire se na čak 120.000m², a nalazi se na samo 200 metara od plaže. Kamp je dobio brojna priznanja i nagrade, a o njegovom kvalitetu i posvećenosti vlasnika i zaposlenih govori i činjenica da su baš oni bili domaćini internacionalnih delegacija specijalnih olimpiskih igara u Atini, juna 2011. godine.

        U ovom kampu se pre svega veruje da deca leto ne bi trebalo da provode samo odmarajući se i zabavljajući. Ovde se, naravno, mnogo vremena posvećuje zabavi, igri i pesmi, te uživanju u prirodi, međutim, deca imaju prilike i da uče šta je to timski rad, da učestvuju u mnogim organizovanim dnevnim programima, da uče strani jezik i da jačaju telo i duh zahvaljujući brojnim sportovima koji su im na raspolaganju.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: info@skourascamp.com
Vila Giannis
Kasandra - Nea Fokea
Kontakt mejl: villagiannis@letougrckoj.com
Telefon : +30 69 7232 7064
Website : Vila Giannis
   
        Vila Giannis je izuzetan kompleks, sagrađen u mirnom ambijentu, savršenoj prirodnoj harmoniji, daleko od buke i stresnog života u mestu Nea Fokaia, na prvom prstu Halkidikija, Kasandri.

        Kada su vlasnici objekta došli na ideju da naprave jedan ovakav kompleks, pre svega su imali na umu želje i potrebe gostiju i šta bi oni, kao klijenti želeli da dobiju. Tako je nastao objekat koji nudi udobnost, privatnost i luksuz kakav zaslužujete. Vila Giannis je mesto gde ćete se osećati slobodno, gde ćete se zabaviti sa svojim prijateljima, porodicom ili poslovnim saradnicima i gde će vrlo profesionalno i predusretljivo osoblje učiniti sve da se osećate kao kod svoje kuće.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: villagiannis@letougrckoj.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda u periodu 24.05. - 03.06.2018:
Studio za 2 osobe - 110 €;
Studio za 3 osobe - 150 €;
Studio za 4 osobe - 170 €;

Specijalna ponuda u periodu 03.06. - 13.06.2018:
Studio za 2 osobe - 200 €;
Studio za 3 osobe - 240 €;
Studio za 4 osobe - 270 €;

Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


 
     
  2018. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.