Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2017
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2017.
 
 
 
 

 Sitonija , Metamorfosi :

 
 
 
Loxandra studios
Sitonija - Metamorfosi
Kontakt mejl : info@loxandra-studios.gr
Telefon : +30 23750 61246
Website : www.loxandra-studios.gr
   
       Loxandra studios je novosagrađeni objekat gde ćete osetiti ljubaznost i prijateljsku atmosferu u modernom, prijatnom i luksuznom okruženju. U Loxandra studios želimo da, po pristupačnim cenama, svim gostima pružimo kvalitetnu uslugu i omogućimo Vam da provedete nezaboravan odmor. Idealno je mesto za porodični odmor, ali i za boravak mladih, jer se u blizini objekta nalaze svi potrebni sadržaji koje očekujete od modernog letovališta.

       Kompleks se nalazi u letovalištu Metamorfozi, na središnjem kraku Halkidikija, Sitoniji. Naši studiji se nalaze na najboljoj lokaciji u letovalištu i udaljeni su svega 40m od centra letovališta i 80m od plaže. Nudimo smeštaj u 10 izuzetno komfornih i odlično opremljenih studija koji mogu ugostiti do 4 osobe.

 
U zavisnosti od nedelje u sezoni i broja ljudi koji zakupljuju apartman, cena se kreće između 40 € i 85 € !
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda za Septembar
Studio za 3 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 230 €;
Studio za 4 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 250 €;

Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

 
     
  2017. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.