Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2018
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2018.
 
 
 
 

 Tasos , Astris :

 
 
 
Panagiota’s House
Tasos - Astris
Kontakt mejl : info@panagiotashouse.gr
Telefon : +30 698 716 9673
Website : www.panagiotashouse.gr
   
        Porodični hotel Panagiota’s House nalazi se na južnoj strani ostrva Tasos, na plaži Astris ili Astrida - dugoj peščanoj plaži okruženoj stenovitim rtovima. Do obližnjeg Potosa ima oko 5 km,  ali se veliki supermarket, gde možete naći sve što vam je potrebno nalazi u našoj neposrednoj blizini.

        Svoju prvu jutarnju kafu možete popiti i na plaži, jer je Astris organizovana plaža na kojoj možete uživati u kafićima ili iznajmiti ležaljke i suncobrane. Kompleks Panagiota's House okružen je zelenilom lepo uređenog privatnog vrta, prepunog maslina i cvetinih aranžmana. Vašem uživanju namenjena je i velika terasa sa baštenskim garniturama i priborom za roštilj, a ako ste raspoloženi za tradicionalnu grčku kuhinju, na samoj obali mora nalazi se i naša tradicionalna taverna. Svi gosti koji dolaze sopstvenim prevozom, mogu računati na besplatan parking u našem dvorištu.

 
Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@panagiotashouse.gr
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda u periodu 24.05. - 03.06.2018:
Studio za 2 osobe - 110 €;
Studio za 3 osobe - 150 €;
Studio za 4 osobe - 170 €;

Specijalna ponuda u periodu 03.06. - 13.06.2018:
Studio za 2 osobe - 200 €;
Studio za 3 osobe - 240 €;
Studio za 4 osobe - 270 €;

Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

 
     
  2018. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.