Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2018
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2018.
 
 
 
 

 Tasos , Astris :

 
 
 
Panagiota’s House (studio za 2 osobe)
Tasos - Astris
Kontakt mejl : info@panagiotashouse.gr
Telefon : +30 698 716 9673
Website : www.panagiotashouse.gr
   
        Ova četiri vedra i moderno uređena studija namenjena su romatničnim parovima, nerazdvojnim društvima, ali i malim porodicama, jer su dovoljno prostrani da se u njih može uneti i dodatni krevet. Ukoliko putujete sa malom decom, možemo obezbediti i krevetić sa ogradom.

        Svi studiji su klimatizovani i oplemenjeni lepom drvenarijom, prozračnim zavesama razvedeni interesantnim bojama. Opremljeni su francuskim ležajevima ili odvojenim krevetima, velikim ormarima i lepim toaletnim stolovima, pa se ovde možete sasvim raskomotiti i raspremiti. Studiji sadrže i potpuno opremljene kuhinje sa šporetom, frižiderom i posuđem, pa tu možete pripremiti sebi kafu ili neki lagani obrok, a za prave gurmanluke, pribor za roštilj nalazi se u dvorištu.

 
Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@panagiotashouse.gr
Panagiota’s House (studio za 3 osobe)
Tasos - Astris
Kontakt mejl : info@panagiotashouse.gr
Telefon : +30 698 716 9673
Website : www.panagiotashouse.gr
   
        Dva šarmantna i lepo uređena apartmana namenjena su porodicama sa decom ili nerazdvojnim društvima. Ukoliko putujete sa bebama, možemo obezbediti i krevetić sa ogradom.

        Studiji su klimatizovani i oplemenjeni lepom drvenarijom, prozračnim zavesama razvedeni interesantnim bojama. Opremljeni su francuskim ležajevima ili odvojenim krevetima, velikim ormarima i lepim toaletnim stolovima, pa se ovde možete sasvim raskomotiti i raspremiti. Studiji sadrže i potpuno opremljene kuhinje sa šporetom, frižiderom i posuđem, pa tu možete pripremiti sebi kafu ili neki lagani obrok, a za prave gurmanluke, pribor za roštilj nalazi se u dvorištu.

 
Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@panagiotashouse.gr
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda u periodu 24.05. - 03.06.2018:
Studio za 2 osobe - 110 €;
Studio za 3 osobe - 150 €;
Studio za 4 osobe - 170 €;

Specijalna ponuda u periodu 03.06. - 13.06.2018:
Studio za 2 osobe - 200 €;
Studio za 3 osobe - 240 €;
Studio za 4 osobe - 270 €;

Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

 
     
  2018. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.