Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2018
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2018.
 
 
 
 

 Krf , Agios Georgios :

 
 
 
Houmis Studios & Apartments (apartman za 4 osobe)
Krf - Agios Georgios
Kontakt mejl : houmis@letougrckoj.com
Telefon : +30 6973 99 3031
Website : Houmis Studios & Apartments
   
       Vila poseduje jedan prostran apartman koji komotno može da ugosti 4 odrasle osobe. Površine je 40 metara kvadratnih, a u slučaju potrebe može se dodati jedan pomoćni ležaj za petu osobu. Nalazi se na prvom spratu i ima dva balkona sa izvanrednim pogledom na more. Na raspolaganju će Vam biti u potpunosti opremljena kuhinja sa frižiderom, kupatilo, SAT TV, bežični pristup Internetu, posteljina i peškiri.

       Na Vaš zahtev obezbedićemo Vam krevetac i dodatni ležaj. Apartman poseduje klima uređaj, ali se njegovo korišćenje dodatno naplaćuje. Čišćenje se vrši dva puta nedeljno. Ukoliko dolazite automobilom, biće Vam obezbeđen privatni parking.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: houmis@letougrckoj.com
Houmis Studios & Apartments (studio za 2 osobe)
Krf - Agios Georgios
Kontakt mejl : houmis@letougrckoj.com
Telefon : +30 6973 99 3031
Website : Houmis Studios & Apartments
   
       Vila poseduje 5 studija koji mogu komotno da ugoste dve odrasle osobe. Površina su između 20 i 24 kvadratna metra i imaju mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja za treću osobu. Nalaze se ili u prizemlju ili na prvom spratu vile. Svi studiji poseduju prostran balkon sa pogledom na more, a na raspolaganju će Vam biti u potpunosti opremljena kuhinja sa frižiderom, kupatilo, SAT TV, bežični pristup Internetu, posteljina i peškiri.

       Na Vaš zahtev obezbedićemo Vam krevetac i dodatni ležaj. Studiji poseduju klima uređaj, ali se njegovo korišćenje dodatno naplaćuje. Čišćenje se vrši dva puta nedeljno. Ukoliko dolazite automobilom, biće Vam obezbeđen privatni parking.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: houmis@letougrckoj.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda u periodu 24.05. - 03.06.2018:
Studio za 2 osobe - 110 €;
Studio za 3 osobe - 150 €;
Studio za 4 osobe - 170 €;

Specijalna ponuda u periodu 03.06. - 13.06.2018:
Studio za 2 osobe - 200 €;
Studio za 3 osobe - 240 €;
Studio za 4 osobe - 270 €;

Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

 
     
  2018. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.