Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2017
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2017.
 
 
 
 

 Sitonija , Kalamici :

 
 
 
Kalamitsi Studios
Sitonija - Kalamici
Kontakt mejl : info@kalamitsistudios.gr
Telefon : +30 23 7505 3806
Website : www.kalamitsistudios.gr
   
        Studiji Kalamitsi smešteni su u istoimenom mestu na jugoistoku drugog prsta Halkidikija, Sitoniji. Ovo malo u ušuškano letovalište jedno je od najlepših na čitavom poluostrvu, a krasi ga predivna plaža i sjajni uslovi da dobar i opuštajući odmor.

        Kompleks Kalamitsi se sastoji od 15 studija i apartmana, a ima i lepu zelenu baštu sa mnogo raznovrsnog cveća i drveća. Tu je i igralište za decu, zatim stolovi i stolice za opuštanje u pripodnom okruženju, a za sve one koji dođu svojim kolima kod nas imamo obezbeđen parking prostor. Posetitie nas i obećavamo vam nezaboravan odmor.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: info@kalamitsistudios.gr
Parea Kalamitsi
Sitonija - Kalamici
Kontakt mejl : parea@letougrckoj.com
Telefon : +30 23750 94041
Website : Parea Kalamitsi
   
       Kompleks Parea, novosagrađeni objekat sastoji se od 5 nezavisnih kuća i koji se nalazi na krajnjem jugoistoku Sitonije, u mestu Kalamici. Parea kompleks se nalazi na idealnoj lokaciji, u izuzetnom prirodnom ambijentu, okružen maslinjacima starim i do 400 godina, a od mora je udaljen svega 300m. Pozivamo Vas da budete naši gosti, da se približite prirodi i uživate u jedinstvenom i neponovljivom iskustvu.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: parea@letougrckoj.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda za Septembar
Studio za 3 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 230 €;
Studio za 4 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 250 €;

Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


 
     
  2017. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.