Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2017
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2017.
 
 
 
 

 Andros , Kato Fellos :

 
 
 
Heliades Villas
Andros - Kato Fellos
Kontakt mejl : heliades@letougrckoj.com
Telefon : +30 69 3233 8068
Website : Heliades Villas
   
        Heliades Villas je veličanstveni kompleks od 3 novosagrađene veoma luksuzne vile,  jedini kompleks takve vrsta na ostrvu Andros. Vile se nalaze u severo-zapadnom delu ostrva, u zalivu Felos i udaljene su 6km od ostrvske luke  Gavrioni i 1.5km od prelepe plaže Felos. Sagrađene su na padini, sa koje se pruža divan pogled na zaliv, plažu i na zelene doline koje daju poseban kolorit, inače brdovitom predelu.

        Zgrade vila su napravljene od prirodnih materijala najvišeg kvaliteta i predstavljaju kombinaciju tradicionalne arhitekture Kiklade i moderne savremene arhitekture. U izgradnji su korišćeni drvo, kamen i posebna vrsta mermera, a konstruisane su sa velikim umećem, gde se vodilo računa o svim detaljima, kako bi se gostima omogućio odmor iz snova i luksuz kakav do sada nisu doživeli.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: heliades@letougrckoj.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda za Septembar
Studio za 3 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 230 €;
Studio za 4 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 250 €;

Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
 
     
  2017. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.