Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2018
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2018.
 
 
 
 

 Krf , Acharavi :

 
 
 
Hellen Village (apartman za 4 osobe)
Krf - Acharavi
Kontakt mejl: katechistasos@gmail.com
Telefon: +30 26 6306 3993
Website: Hellen Village
   
        Naša dva apartmana namenjena su porodicama sa decom, kojima je sasvim prilagođeno čitavo naše okruženje. Prostrani i elegantno uređeni, ovi klimatizovani apartmani su pre svega funkcionalni. Odvojena spavaća soba opremljena je sa četiri pojedinačna kreveta, natkasnama i garderobnim ormanom kako biste se sasvim raspremili i raskomotili.

        Kuhinja sa trpezarijom pored velikog frižidera i šporeta sa rernom ima i aparat za kafu, te možete uživati u samostalno organizovanom odmoru. Oba apartmana imaju i svoja privatna kupatila sa tuš kabinom i fenom. Takođe, u samom kompleksu, ali i oko bazena obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija za bezbrižno uživanje u društvenim mrežama i brzoj komunikaciji. Terase ovih apartmana opremljene su baštenskim garniturama, a svoju prvu jutarnju kaficu možete popiti i pored bazena.

 
Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: katechistasos@gmail.com
Hellen Village (studio za 2 osobe)
Krf - Acharavi
Kontakt mejl: katechistasos@gmail.com
Telefon: +30 26 6306 3993
Website: Hellen Village
   
        Jednostavno i elegantno uređeni studiji namenjeni su kako letovanju udvoje na jednom od najromantičnijih ostrva Jonije, tako i putovanju sa decom ili prijateljima. Ova dva studija su klimatizovana, svetla i prozračna.

        Opremljena su odvojenim krevetima i nameštajem od prirodnih materijala, pa se u njima možete sasvim lepo raspremiti i udobno smestiti. U sklopu oba studija se nalazi i kuhinja sa frižiderom i šporetom sa rernom, pa pored kafe ili čaja, možete bez problema spremiti i kompletan ručak. Studiji imaju i svoja privatna kupatila sa tuš kabinom i fenom.

 
Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: katechistasos@gmail.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda u periodu 24.05. - 03.06.2018:
Studio za 2 osobe - 110 €;
Studio za 3 osobe - 150 €;
Studio za 4 osobe - 170 €;

Specijalna ponuda u periodu 03.06. - 13.06.2018:
Studio za 2 osobe - 200 €;
Studio za 3 osobe - 240 €;
Studio za 4 osobe - 270 €;

Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

 
     
  2018. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.