Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2017
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2017.
 
 
 
 

 Lefkada , Nikiana :

 
 
 
Hotel Pegasos
Lefkada - Nikiana
Kontakt mejl : pegasos@letougrckoj.com
Telefon : +30 2645 025 352
Website : Hotel Pegasos
   
        Hotel Pegasos se nalazi u šarmantnom gradiću Nikiana, na živopisnom ostrvu Lefkada odmah nasuprot prelepe male plaže Limni. Po ulasku u hotel osetićete duh dobrodošlice i prijateljsku atmosferu. Pored recepcije se nalazi lobi u kome se možete na miru smestiti ukoliko je potrebno bilo šta sačekati. Pored lobija se nalazi i bar u kome možete uživati u nekom osvežavajućem napitku ili sladoledu.

        Hotel poseduje 28 soba, od koji je njih 3 isključivo za 2 osobe, 4 od njih su za 4 osobe (preporučujemo dve odrasle osobe i dva deteta). Sve druge su za 2 osobe, s tim što se može dodati ležaj za dodatnu treću osobu (u slučaju potrebe). Hotelski bar je otvoren skoro dvadeset četri časa dnevno i tamo možete uživati u hladnim koktelima dok uživate u opuštajućoj muzici. Kako biste uživali što više, na usluzi će Vam biti i room servis. Što se tiče doručka i večere oni su organizovani po sistemu švedskog stola, tako da ćete moći da birate između velikog broja jela.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: pegasos@letougrckoj.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda za Septembar
Studio za 3 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 230 €;
Studio za 4 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 250 €;

Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


 
     
  2017. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.