Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2017
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2017.
 
 
 
 

 Kasandra , Kriopigi :

 
 
 
Hotel Pighi
Kasandra - Kriopigi
Kontakt mejl : pighi@letougrckoj.com
Telefon : +30 237 405 2547
Website : Hotel Pighi
   
        Hotel Pighi je luksuzni hotel koji se nalazi u samom centru malenog letovališta Kriopigi na prvom prstu (Kasandri) čuvene regije Halkidiki. Smeštaj je veoma komforan i nudi sve što Vam je potrebno za izuzetno opušten i bezbrižan odmor. Na raspolaganju će Vam biti lepo uređen vrt hotela u kome se nalazi bazen i bar u kome možete popiti omiljen osvežavajući napitak. Sve sobe su lepo i sa ukusom dekorisane i uređene. Osoblje hotela je veoma ljubazno, srdačno i gostoprimljivo i biće Vam u svakom trenutku na raspolaganju.

        Smeštajni kompleks poseduje 29 soba od kojih je njih 11 za 2 osobe, 16 za 3 osobe i 2 sobe mogu da ugoste 4 osobe. Za naše najmlađe goste smo obezbedili mini igralište, koje se nalazi u delu vrta.  Ukoliko dolazite svojim automobilom biće Vam obezbeđen parking. U blizini hotela se nalazi nekoliko taverna, restorana i kafića, kao i prodavnica u kojima se može snabdeti sa svim potrebštinama potrebnim za odmor.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: pighi@letougrckoj.com
Kriopigi Beach Hotel
Kasandra - Kriopigi
Kontakt mejl : kriopigi@letougrckoj.com
Telefon : +30 23740 52502
Website : Kriopigi Beach Hotel
   
        Nadaleko poznati Hotel Kriopigi Beach smešten je na Halkidikiju, tačnije u letovalištu Kriopigi, na nadmorskoj visini od 120m i nudi čudesan pogled na zaliv Toroni i gotovo čitavu oblast susednog poluostrva Sitonije. Hotel je izgrađen u skladu sa okolinom koja je prebogata prirodnim resursima, u arhitektonskom stilu prepoznatljvom za ovo područje, i nudi 166 soba i 8 junior apartmana kompletno opremljenenih za ugodan i prijatan boravak.

        U Kriopigi Beach hotelu stvoreni su svi preduslovi kako bi Vaš prvi utisak o hotelu bio najbolji mogući, jer se ovde vodi računa o svakom detalju kao i dekoraciji prostorija. Na recepciji možete dobiti informacije o sefu gde možete čuvati Vaše dragocenosti dok ste na letovanju, koristiti računar za interent ili proveravanje Vaše elektronske pošte, i još mnogo toga.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: kriopigi@letougrckoj.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda za Septembar
Studio za 3 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 230 €;
Studio za 4 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 250 €;

Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
 
     
  2017. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.