Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2017
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2017.
 
 
 
 

 Tasos , Skala Sotiros :

 
 
 
Hostel Smaragdi
Tasos - Skala Sotiros
Kontakt mejl : smaragdi@letougrckoj.com
Telefon : +30 25 9307 1797
Website : Hostel Smaragdi
   
        Hostel Smaragdi smešten je na predivnoj lokaciji na nadmorskoj visini od 500 metara sa koje se pruža predivan pogled na marinu Skala Sotiros, na zapadnoj obali Tasosa. Ovo mesto kombinuje lepotu planinskog pejzaža sa svetlo plavim morskim odsjajem koje se otkriva tu pred vama. Posebno je interesantna unutrašnjost naselja kog u arhitektonskom smislu, karakterišu stare kuće od kamena, uske uličice, i Vizantijska crkva.

        Hostel Smaragdi napravljen je od kamena i drveta u tradicionalnom stilu, uz maksimalan respekt prema okruženju. Nudi gostoprimstvo u luksuzom smeštaju sa svim modernim pogodnostima. Hostel ima u ponudi 6 autonomnih apartmana. 4 od njih su veličine 45m², a preostala 2 su nešto prostranija 62 m². U okviru kompleksa na raspolaganju Vam je i sauna, koja će sigurno doprineti da se potpuno opustite u uživate u Vašem letnjem odmoru.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: smaragdi@letougrckoj.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda za Septembar
Studio za 3 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 230 €;
Studio za 4 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 250 €;

Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


 
     
  2017. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.