Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2017
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2017.
 
 
 
 

 Kontinentalni Halkidiki , Nea Kallikratia :

 
 
 
Hotel Alkyonis
Kontinentalni Halkidiki - Nea Kallikratia
Kontakt mejl : alkyonis@letougrckoj.com
Telefon : +30 23990 48555
Website : Hotel Alkyonis
   
        Dobrodošli u fantastičan Hotel Alkyonis koji se nalazi u gradiću Nea Kallikratia na zapadnom delu poluostrva Halkidiki i na samo 35 kilometara od centra Soluna. Uživajte u luksuzu i kvalitetu koji naš hotel nudi, u potpuno očaravajućem prirodnom okruženju.

        Hotel Alkyonis ima ukupno 33 sobe. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne, dvokrevetne za nepušače, trokrevetne, četvorokrevetne, Superior dvokrevetne sobe sa pogledom na more i Superior trokrevetne sobe sa pogledom na more. Jedinstveni dizajn i savršeni sklad su glavne osobine svih ovih soba, koje imaju za cilj da Vas opuste i pruže opuštajući odmor, u idiličnoj atmosferi i sve to sa fenomenalnim pogledom na Solunski zaliv i na planinu Olimp.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: alkyonis@letougrckoj.com
Mykonos Paradise Spa Hotel
Kontinentalni Halkidiki - Nea Kallikratia
Kontakt mejl : reservations@mykoniatihotels.gr
Telefon : +30 23990 48555
Website : www.mykonosparadise.com
   
        Dobro došli u Mykonos Paradise Spa Hotel, skriveni raj Halkidikija, koji je smešten u mestu Nea Kallikratia na zapadnom delu ovog poluostrva, između smaragdnih plaža i Solunskog zaliva. Uživajte u luksuzu i kvalitetu jedinstvenog okruženja.

        Hotel Mykonos Paradise ima ukupno 41 sobu. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne, dvokrevetne za nepušače, dvokrevetne sa pogledom na more, Superior dvokrevetne sobe i trokrevetne sobe. Jedinstveni dizajn i savršeni sklad su glavne osobine svih ovih soba, koje imaju za cilj da Vas opuste i pruže opuštajući odmor, u idiličnoj atmosferi i sve to sa fenomenalnim pogledom na Solunski zaliv i na planinu Olimp.

 
Sve cene, kao i specijanle ponude u Mykonos Paradise hotelu dobićete na Vaš zatev putem telefona ili mejla : reservations@mykoniatihotels.gr
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda za Septembar
Studio za 3 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 230 €;
Studio za 4 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 250 €;

 
     
  2017. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.