Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2017
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2017.
 
 
 
 

 Tasos , Limenas :

 
 
 
Hotel Aethria
Tasos - Limenas
Kontakt mejl : aethria@letougrckoj.com
Telefon : +30 25930 23310
Website : Hotel Aethria
   
        Želimo Vam dobrodošlicu u hotel Aethria i na jedinstveno ostrvo Tasos, koje predstavlja pravi dragulj severne Grčke, na mesto gde se prelepe koralne plaže savršeno stapaju sa zelenilom planinskih predela, stvarajući fascinantne pejzaže i idealne uslove za nezaboravan odmor. Hotel Aethria nosi ime po antičkom nazivu za Tasos, koje znači „ostrvo sa lepim vremenom i zdravom klimom“, što važi i danas.

        Ono po čemu je hotel godinama unazad prepoznatljiv je ljubaznost osoblja, tradicionalno gostoprimstvo koje u kombinaciji sa kvalitetnim smeštajem, uslugom i raznovrsnim sadržajima svakako garantuje nezaboravno iskustvo. Aethria Hotel nalazi se u Limenasu, prestonici ostrva. Sagrađen je u predivnom prirodnom ambijentu, na veličanstvenom imanju površine 11000m2 . U svom sastavu ima 50 soba, a pored kvalitetnog smeštaja očekuju Vas i brojni drugi sadržaji koji će doprineti ugodnom boravku.

 
Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: aethria@letougrckoj.com
 
   
   
VRUĆA PONUDA
     
 
Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda za Septembar
Studio za 3 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 230 €;
Studio za 4 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 250 €;

Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


 
     
  2017. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.