Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

POGLEDAJTE JOŠ
Letovanje u Crnoj Gori 2017
Smestaji u Srbiji
Letovanje u Hrvatskoj 2017.
 
 
 

Osnovni podaci

Ime: Brod Ionio – krstarenje severom Egeja
Vrsta: Krstarenje
Grad: Limenarija, Tasos  
Država: Grčka
E-mail: diane.house1977@gmail.com
Telefon: +30 694 602 7230

 

        Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

        Ovaj tradicionalni brod napravljen je od specijalnog drveta ‘’iroko’’ i nudi jedinstveno iskustvo plovidbe i zabave, koji su pomešani sa dugom tradicijom nautike u Grčkoj. Tokom krstarenja upoznaćete skrivene kutke Tasosa, magične plaže i zalive do koji je jedino moguće doći morem, pa je na vama samo da se opustite i prepustite hedonizmu, prijatnoj atmosferi i dobrom druženju koje uvek vlada na krstarenjima.

 
           
     

Pogodnosti

Brod ‘’Ionio’’ kreće svakog dana iz luke Limenarija u 9 časova, odnosno u 9:20
Mogućnost pecanja
Obilazak mnogih prirodnih lepota ostrva Tasos

Doručak i ručak na brodu

    Brod ‘’Ionio’’ kreće svakog dana iz luke Limenarija u 9 časova, odnosno u 9:20 iz obližnjeg Potosa  
           
   

Brod Ionio – krstarenje severom Egeja

 
   

        Brod ‘’Ionio’’ kreće svakog dana iz luke Limenarija u 9 časova, odnosno u 9:20 iz obližnjeg Potosa. Ako je možda ovo rano za vas ustajanje na odmoru i niste stigli da doručkujete, ne brinite, već u 9:30 služimo prvi dnevni obrok. Doručak se obično sastoji od putera, džema, marmalade, što će uz kafu ili sok biti dovoljno da započnete zanimljiv dan na moru. U 10:30 stajemo za prvo osveženje i kupanje u dobokim i čistim vodama Egejskog mora, koje će svakako dobro doći i onima koji nisu baš stigli potpuno da se razbude.

        Odmah potom od 11 do 12 časova svi ljubitelji pecanja će uživati, jer tada pravimo takozvanu ribolovačku pauzu. Nakom nje, naredna dva sata - od 12 do 14 časova su ponovo rezervisana za kupanje, ali ovoga puta na plaži. Nakon iscrpljujućeg prvog dela dana, tu je bogat ručak koji se poslužuje u 14:05 a gde će na meniju biti suvlaki, grčka salata, vino i koka-kola, odnosno za svakog po nešto. U 15:30 na programu je popodnevno kupanje, nakon čeka se u 16:30 vraćamo u luku Limenarija.

 
  • Za sve informacije vezane za krstarenje, karte, plaske ili bilo šta drugo možete nas kontaktirati na mejl: diane.house1977@gmail.com ili putem telefona: +30 694 602 7230
 
 
 
 
 Ocene smeštaja : Loše (0) , Dobro (0) , Odlično (0) .
 
Komentari (0) :
Trenutno nema komentara.Budite prvi, ostavite komentar!
  Ocenite smeštaj i ostavite komentar :  
 
Ocena :

Ime :

Komentar :

Verifikaciono pitanje :

 
 
VRUĆA PONUDA
     
 
Hotel Estelle
Sitonija :: Gerakini

     Hotel Estelle se nalazi u prekrasnom letovalištu Gerakini, udaljenom otprilike 65 kilometara od Soluna. Nedavno je sagrađen i omogućiće Vam pun komfor, a isto tako biće Vam odlična polazna tačka za dalje istraživanje celog Halkidikija.

Aggelos Apartments
Kont. Halkidiki :: Nea Flogita


SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 4 osobe do 15. juna samo 35 evra/noć

SPECIJALNA PONUDA - Cena apartmana za 6 osoba do 15. juna samo 45 evra/noć


Climbing House

Ostrvo Kalimnos :: Panormos

Climbing House - Stefanos Gerakios apartments je savršeno mesto za odmor tokom bilo kojeg godišnjeg doba, idealno za sve koji žele da dožive ostrvo Kalimnos na pravi način. Kompleks je smešten na svega 200 metara od najbliže plaže Kantouni, u blizini centra mesta Panormos..


Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

     Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda za Septembar
Studio za 3 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 230 €;
Studio za 4 osobe u periodu 15.09.-30.09. - 10 noćenja 250 €;

Kalypso Rooms
Makedonija :: Platamonas

     Kalypso Rooms & Apartments je smešten na svega 250 metara od mora, i 200 metara od centra Platamonasa gde možete pronaći dobar broj restorana, kafića i drugih radnji.

Studio za 2 osobe - 30 evra!


   
Brod Ionio
Tasos :: Limenarija

     Doživite nazaboravno iskustvo, istražite obale Tasosa i severnog dela Egejskog mora na jedan potpuno nov i spektakularan način. Mnogobrojni turisti koji dolaze na Tasos dive se njegovoj lepoti, šumama, plažama i moru koje ga okružuje, a jedna sasvim drugačija perspektiva najzelenijeg ostrva Grečke čeka vas ako se ukrcate na krstarenje brodom ’’Ionio’’.

 
     
  2017. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.